Budu ráda za vaše názory, připomínky, náměty, otázky, prostě cokoliv ohledně chovu králíčků nebo obsahu mých stránek.

Diskuze

Datum 29.04.2009

Vložil Petra

Titulek Re: Gratulácia..

Odpovědět

Ahoj, děkujeme za gratulaci. Asi bude nejlepší, když si pořídíte svého samečka a budete mít po starosti. To Kulíškovo připuštění na výstavě bylo samozřejmě domluvené a naplánované, určitě bych Kulíška nepůjčovala na krytí někomu, koho třeba vůbec neznám (neberte to nijak osobně).

Datum 26.04.2009

Vložil Marťa

Titulek (bývalé stránky mahtielky.webnode.cz)

Odpovědět

Ahojky, tak nejdříve chci pogratulovat tobě a Kulíškovi za vynikající výsledek:) A pak bych ti chtěla oznámit, že už mám nové stránečky https://teddys-du-lr.webnode.cz/, teď momentálně nemám žádného králíčka (bohužel taťkovi králíci byli nemocní a mamka to nejspíš přenesla na Hope, bojovala několik dnů, ale neměla asi tolik sil:(), ale příští týden si jedu pro samičku a koukala jsem, že budou nevlastní sestry s tvojí Amálkou:) Nevěděla sem jestli si pořídit nového králíčka, ale jak jsem uviděla, teď už Cappy, bylo rozhodnuto, na její počest sem také vytvořila nové stránky. Zatím tam toho moc není (popravdě nic:)), ale časem až přibyde Cappy tak určitě ano:)
Mějte se krásně a už se těším na miminka od Nellynky:)
Marťa

Datum 26.04.2009

Vložil Petra, TB z Hané

Titulek Re: (bývalé stránky mahtielky.webnode.cz)

Odpovědět

Ahoj, děkuju moc za gratulaci. Je mi moc líto, co se stalo Hope, ale teď už jí je snad dobře. Na nové stránky se určitě brzo podívám.

Datum 01.04.2009

Vložil svetlusks

Titulek www.teddyzmalychkarpat.wbl.sk

Odpovědět

Absces je už úplne vyliečený a bez operácie !!! týmto pozdravujem pani doktorku na veterine .... to bol maly sarkazmus. Dúfam, ze Nellynka je nakrytá a môžem onedlho chodiť obdivovať miminka. Tiež chcem Ginku pripustiť, ale asi až v auguste. Veľmi sa teším na jej mimi :) Strašne veľmi držím palce!!! A pekne sa Vám rozrastá CHS, radosť pozerať na tie samičky! Ešte raz všetko dobré!

Datum 01.04.2009

Vložil Petra

Titulek Re: www.teddyzmalychkarpat.wbl.sk

Odpovědět

Dobrý den, děkuju moc za podporu. Já taky doufám, že se zadařilo a Nellynka bude mít miminka. Jsem z toho trošku nervózní, protože to budou její i "moje" první mimča, ale snad to obě zvládneme. Mějte se pěkně a ať Vám Ginka dělá jen samou radost :-)

Datum 23.03.2009

Vložil lambada

Titulek teddy

Odpovědět

Péťo je tam jeden modry myslime že je to sameček když přežije tak muže byt tvuj?jinak jedí jak vlci

Datum 23.03.2009

Vložil Petra

Titulek Re: teddy

Odpovědět

Ahoj Ludmilo, to je super zpráva. Doufám, že všechno zvládnete a že se miminka podaří vypiplat. No a jestli to bude sameček, tak to bude ještě o to větší paráda, určitě bych ho brala :-)

Datum 23.03.2009

Vložil svetluskas

Titulek www.teddyzmalychkarpat.wbl.sk

Odpovědět

Dobrý deň, chodím sa pozerať na Vašu Giulinku, lebo je to sestra našej Ginky, ale samozrejme aj na ostatných teddýkov. Giulia Vám krásne prosperuje, je to fakt krásna samička :) Už sa teším na Vaše prvé mimi a stále chodím špehovať čo máte nové :) Prajem veľa úspechov v chove a zdravé a silné mimi!

Datum 23.03.2009

Vložil Petra

Titulek Re: www.teddyzmalychkarpat.wbl.sk

Odpovědět

Dobrý den, díky moc za pochvalu a za přání. Já už jsem taky objevila Vaše stránky (nebo asi spíš stránky Vaší Ginky :-) ). Giulka je zlatíčko, ale taky pořádná dračice, prostě velká osobnost :-) Na miminka od Giulky si budeme muset ještě chvilku počkat, ale tento víkend se chystám nakrývat Nellynku, tak držte palečky, ať se nám zadaří :-) Pozdravujte od nás Vaši Ginku a hlavně držím palečky, ať už máte pokoj s tím abscesem a ať se Vám dál vyhýbají zdravotní problémy.

Datum 12.03.2009

Vložil Teddy od Šašlíka

Titulek Giulinka

Odpovědět

Dobrý deň, dnes som objavila video s Giulinkou je prekrásna. Už som zabudla aká bola guľa ked od nás odchádzala. Dúfam, že importík Vám dopadne dobre a držím palce. Brigitte má skutočne veľmi pekný chov. Ten Váš ako tak pozerám za ňou nezaostáva. Tak ešte raz držím palce nech sa Vám darí nie len s importom ale aj v chove.