Budu ráda za vaše názory, připomínky, náměty, otázky, prostě cokoliv ohledně chovu králíčků nebo obsahu mých stránek.

Diskuze

Datum 23.03.2009

Vložil Petra

Titulek Re: teddy

Ahoj Ludmilo, to je super zpráva. Doufám, že všechno zvládnete a že se miminka podaří vypiplat. No a jestli to bude sameček, tak to bude ještě o to větší paráda, určitě bych ho brala :-)

Datum 23.03.2009

Vložil lambada

Titulek teddy

Péťo je tam jeden modry myslime že je to sameček když přežije tak muže byt tvuj?jinak jedí jak vlci

Datum 23.03.2009

Vložil Petra

Titulek Re: www.teddyzmalychkarpat.wbl.sk

Dobrý den, díky moc za pochvalu a za přání. Já už jsem taky objevila Vaše stránky (nebo asi spíš stránky Vaší Ginky :-) ). Giulka je zlatíčko, ale taky pořádná dračice, prostě velká osobnost :-) Na miminka od Giulky si budeme muset ještě chvilku počkat, ale tento víkend se chystám nakrývat Nellynku, tak držte palečky, ať se nám zadaří :-) Pozdravujte od nás Vaši Ginku a hlavně držím palečky, ať už máte pokoj s tím abscesem a ať se Vám dál vyhýbají zdravotní problémy.

Datum 23.03.2009

Vložil svetluskas

Titulek www.teddyzmalychkarpat.wbl.sk

Dobrý deň, chodím sa pozerať na Vašu Giulinku, lebo je to sestra našej Ginky, ale samozrejme aj na ostatných teddýkov. Giulia Vám krásne prosperuje, je to fakt krásna samička :) Už sa teším na Vaše prvé mimi a stále chodím špehovať čo máte nové :) Prajem veľa úspechov v chove a zdravé a silné mimi!

Datum 12.03.2009

Vložil Petra

Titulek Re: Giulinka

Dobrý den Evi, díky moc za pochvalu i za podporu. Giulinka roste jak z vody a musím ji pochválit, už se nechá krásně hladit a neutíká. Jen česání je trošku boj, to se jí moc nezamlouvá... :-) Brzo Vám pošlu nějaké nové fotečky. Mějte se pěkně a přeju hlavně hodně zdraví celé Vaší rodině i všem králíčkům :-))

Datum 12.03.2009

Vložil Teddy od Šašlíka

Titulek Giulinka

Dobrý deň, dnes som objavila video s Giulinkou je prekrásna. Už som zabudla aká bola guľa ked od nás odchádzala. Dúfam, že importík Vám dopadne dobre a držím palce. Brigitte má skutočne veľmi pekný chov. Ten Váš ako tak pozerám za ňou nezaostáva. Tak ešte raz držím palce nech sa Vám darí nie len s importom ale aj v chove.

Datum 16.02.2009

Vložil Petra

Titulek Re: www.brok.websnadno.cz

Dobrý den, tak už vás mám v odkazech. Vaše stráky jsou také moc pěkné, jen sekce o potkáncích jsem vynechala, to není nic pro mě :-) Hodně úspěchů v chovu.

Datum 15.02.2009

Vložil Milan

Titulek www.brok.websnadno.cz

dobry den mohla by ste si ma dat prosim do odkazov ja si vas dam tiez inak mate velmy peknu stranku a este krajšich teddykov moja stranka www.brok.websnadno.cz

Datum 03.02.2009

Vložil Kristína

Titulek www.diamond-teddy-wbl.sk

Ďakujem za odkaz na stránke a za podporu.Prajem tiež veľa úspechov v chove:-)

Datum 01.02.2009

Vložil Petra

Titulek Re: teddy

Děkujeme, Giulinka je zlatíčko a taky neskutečná raubířka :-)