Budu ráda za vaše názory, připomínky, náměty, otázky, prostě cokoliv ohledně chovu králíčků nebo obsahu mých stránek.

Diskuze

Datum 02.07.2009

Vložil Petra

Titulek Re: www.teddyzmalychkarpat.wbl.sk

Dobrý den, odpověď jsem Vám poslala na mail, a jen tak mimochodem, august je srpen :-)

Datum 02.07.2009

Vložil svetluskas

Titulek www.teddyzmalychkarpat.wbl.sk

Mozem sa tesit na mimi od Giulinky ?! :)))) Ja planujem krytie na august /cervenec.... aspon si myslim :)/ a uz teraz sa velmi tesim.

Datum 19.06.2009

Vložil Petra

Titulek Re: mimca

Dobrý den, to je dobře, že se Vám podařilo sehnat samečka na nakrytí, už se těším, až budu moct na oplátku obdivovat Vaše miminka :-) Ta naše už se pomalu rozprchávají, bude mi po nich moc smutno, jsou to zlatíčka, ale snad se budou mít všichni ve svých nových domovech dobře.

Datum 19.06.2009

Vložil www.teddyzmalychkarpat.wbl.sk

Titulek mimca

Dobry den p. Petra,vidim, ze mimča pomaly odchadzaju do novych domovou. Krasne sfarbene samicky a samcek A7 bol moj maly favorit :) ale nikoho sa mi nepodarilo "ukecat" na kralicka v mojom okoli, takze nic. Ale samceka uz pre Ginku mame, tak niekedy v auguste pojdeme nakryvat :))) Snad to zvladneme tak ako Vy a Nellynka:)) Pekny den, Svetlana Švardová

Datum 30.05.2009

Vložil Lenka

Titulek Re: Re: ....

Lenka-222@seznam.cz

Datum 30.05.2009

Vložil Petra

Titulek Re: ....

Dobrý den Lenko, špatně se mi zobrazila Vaše emailová adresa. Napište mi prosím na nelly-tb@email.cz a já Vám odpovím :-) Díky.

Datum 29.05.2009

Vložil Lenka

Titulek ....

Ahojky králíčci jsou moc hezký chtěla jsem se zeptat na cenu jaká je? děkuji za odpověd (Lenka-222seznam.cz

Datum 29.05.2009

Vložil Lenka

Titulek Re: pochvala

ahoj kolik je ta cena prosím?

Datum 21.05.2009

Vložil Petra

Titulek Re: pochvala

Ahoj, odpověď máš na mailu.

Datum 21.05.2009

Vložil Marťa - https://teddys-du-lr.webnode.cz/

Titulek pochvala

Ahojky,
teda miminka se povedli. Doopravdy jedna báseň:) Dokonce uvažuji, že bych si jednu holčičku od tebe pořídila. Tak sem se chtěla zeptat za jakou cenu budeš samičku prodávat, velmi se mi líbí samička A5. Kdyžtak mi napiš na mail ještě nějaké info o ní (teddys-du-lr@seznam.cz).
Hodně štěstí v chovu a ať Vás nepotká žádná nemoc.