Budu ráda za vaše názory, připomínky, náměty, otázky, prostě cokoliv ohledně chovu králíčků nebo obsahu mých stránek.

Diskuze

Datum 12.03.2010

Vložil milan chsspodsalatina

Titulek Re: Re: Re: amálka

Odpovědět

Dobry vecer pan Milan skuste si najpr poratat a zistit fakty a az potom kritizovat samicka je narodena dna 11.2.2009 a miminka mala 28.9.2009 teda pripustena bola koncom augusta co znamena ze vtedy mala 6 a pol mesiaca!!!! co je bezny cas kedy mozno nechat samicky nakryt!!!

Datum 12.03.2010

Vložil Milan

Titulek Re: Re: amálka

Odpovědět

Vždyt jste ji připouštěla a bylo jí něco málo přes 5 měsíců.

Datum 11.03.2010

Vložil Petra

Titulek Re: amálka

Odpovědět

Dobrý den, Amálka byla poprve připuštěna po půl roce věku, což u zakrslých králíčků určitě není hrozně brzo.

Datum 11.03.2010

Vložil Milan

Titulek amálka

Odpovědět

Dobrý den, chěl bych se zeptat proč jste Amálku poprvé připouštěli tak hrozně brzo?

Datum 27.02.2010

Vložil teddyzpodlesi.webnode.cz

Titulek miminka

Odpovědět

Dobrý den, doufám, že se připušktění Indiry a Salvatore zdaří, moc jsem zvědavá na miminka a již dlouho čekám na černobílou nebo modrobílou holčičku.....Držím pěstičky, ať všem maminkám se zadaří. Naše kozulka beranní Jasmínka byla připuštěna 3x, po třetí s jiným samečkem a nedaří se.....Tak nevím, zda se dočkám prvních beranních miminek od ní....

Datum 11.01.2010

Vložil Petra

Titulek Re: gratulace

Odpovědět

Dobrý den, děkujeme za přání, i Vám přejem v novém roce hodně štěstí a zdraví. Koukala jsem, že máte další přírůstky do rodiny, budu držet palečky, aby už bylo vše, jak má být a miminka krásně prospívala.

Datum 11.01.2010

Vložil https://teddyzpodlesi.webnode.c

Titulek gratulace

Odpovědět

Dobrý den, přeji hodně zdravíčka, štěstíčka v novém roce a samozřejmě spoustu radostí s chovem králíčků.

Datum 08.01.2010

Vložil luccka

Titulek luccka

Odpovědět

Dobrý den, mám takovou otázečku.. jak muzu ovlivnit aby se mi samička začala honit?? děkuji moc za odpověd =o)

Datum 02.11.2009

Vložil Petra

Titulek Re: miminka

Odpovědět

Dobrý den, děkuju za pochvalu, koukala jsem na Vaše stránky a Vaši králíčci jsou také kouzelní :-) Přeju hodně štěstí v chovu.

Datum 02.11.2009

Vložil Ch.S.Jahůdka

Titulek miminka

Odpovědět

Dobrý den,máte moc krásná miminka teddy beránků.Přejem hodně radosti s králíčky.Škramlíková