Zdravím už dávnejsiesme písali ohladom odkazu javas uz mam na stranke mozete ma pridat tiez:)? dakujem a mate krasne mimi a samcek z rakuska je nadhera
Budu ráda za vaše názory, připomínky, náměty, otázky, prostě cokoliv ohledně chovu králíčků nebo obsahu mých stránek.
Diskuze
———
Ahoj Kačko, díky za pochvalu :-) Vyřiď od nás taky pozdravy Emičce
———
Ahojky Petro, první fota miminek jsou úžasná, miminka se Nellynce a Kulíškovi moc povedla :-) Tak ať dále krásně rostou, jsem ráda, že je Nellynka hned na poprvé vzorná maminka a to ještě tolika hladových krků :-) Krásně se vám "urodilo" :-) Pozdravujem nejen tebe, ale také Kulíška :-)
———
Děkuju moc za pochvalu. S tím samečkem vám rozumím, ale na druhou stranu je pravda, že pro každého chovatele má jeho chov jakousi "exkluzivitu" a půjčováním samečků na krytí se vystavují určitému riziku. Já jsem svého Kulíška půjčila na krytí jen jednou a do budoucna už to neplánuju. Je to i z důvodu nepříbuznosti, aby pak všude neběhala jeho miminka :-) Ale věřím, že se Vám podaří nějakého ženicha najít. A určitě Vám nedoporučuju pořizovat si samečka do stejné místnosti jako samičku, protože jakmile sameček pohlavně dospěje, bude k nevydržení jak s ním, tak se samičkou. Já s tím mám osobní zkušenost a nakonec jsem musela samce přestěhovat jinam. Držím palečky, doufám, že na podzim budu moct obdivovat Ginuščina miminka :-)
———
Dobry Peťka, miminka su prekrasne :) strasne, strasne moc drzim palce, aby Nellynke vydrzala vzorna starostlivost o mimi. Dufam, ze aj nasa Ginuska bude poriadna ... ak sa nam podari najst zenicha :( Je to velky problem, lebo samceka si domov nemozem dovolit. Byvame v bytiku XXS a sme tu traja+Ginka+ rybicky :) a samcek by asi u nas dost trpel, lebo Ginuska si beha po byte ako princezna a on by musel byt zatvoreny, alebo by som ho hned po prvom nakryti musela dat kastrovat :( Tak neviem, ja som planovala prve krytie tak v auguste, alebo v septembri, ale uvidime ci sa nam podari najst samceka na krytie. Na Slovensku je ich zalostne malo a aj tych par samcekov co tu je, tak chovatelia nechcu poskytnut na nakryvanie. Ale ja velmi silno dufam, ze sa nam dovtedy podari nejakeho fesaka prehovorit :) Mimi urcite s Ginkou chceme:) Prajem vsetko dobre Nellynke, mimiskom a ostatným teddyom :)
———
Dobrý den. Moc děkuju za gratulaci i za držení palečků :-) Mám z Kulíška i z miminek obrovskou radost. Přiznám se, že jsem byla hrozně nervózní, aby Nellynka úlohu maminky zvládla, ale zatím to vypadá (klepu na dřevo), že je z ní prvotřídní mamina. A kdy pořídíte Vaší Ginušce ženicha? :-)
———
Dobry den pani Petra, tak konecne mate prve mimi :) Cakala som na ne ako na svoje :) Velmi drzim palce, aby Nellynka mimi zvladla a vy ste sa mohli tesit z uspesneho odchovu! Taktiez gratulujem Kuliskovi k uspechu, je to fakticky velky fesak :) A tesim sa na mimi s Emilkou.Velmi, velmi drzim palce v chove, lebo sa krasne rozrastol a je sa na co pozerat! Pohladkajte za mna Giulinku a ostatných teddýckov :) Drzim palce !!!
———
Ahoj, děkujeme za gratulaci. Asi bude nejlepší, když si pořídíte svého samečka a budete mít po starosti. To Kulíškovo připuštění na výstavě bylo samozřejmě domluvené a naplánované, určitě bych Kulíška nepůjčovala na krytí někomu, koho třeba vůbec neznám (neberte to nijak osobně).
———
Ahojky Gratulujem k úspechu na výstave Kulíškovi. A ešte ste super chovateľlka keď dovolíte aj spestrenie vášmu Kulíškovi na výstave :-)) ,lebo ja na Slovensku hľadám nejakého chovateľa ale tu nik nedovolí kryťie nikdo nepomôže.
Mám teddy baranicu Elfi a neviem nájsť k néj partnera..:-(
Škoda že sťe až tak daľeko.
S pozdravom Kristína a Tedýci.
———
Datum 26.04.2009
Vložil Petra, TB z Hané
Titulek Re: (bývalé stránky mahtielky.webnode.cz)
OdpovědětAhoj, děkuju moc za gratulaci. Je mi moc líto, co se stalo Hope, ale teď už jí je snad dobře. Na nové stránky se určitě brzo podívám.