Moc děkuju, miminka se opravdu vyvedla. Koukala jsem, že vaši chlupáčci mají nové fotky, jsou z nich čím dál větší krasavci. :-)
Budu ráda za vaše názory, připomínky, náměty, otázky, prostě cokoliv ohledně chovu králíčků nebo obsahu mých stránek.
Diskuze
———
Gratulujem k miminkam :) Trojfarebna samicka bude velka krasavica ked vyrastie. My zatial nevieme ci Ginka zabrezla, i ked niekedy je pekne nevrla... nechame sa prekvapit. Ale apetit sa jej podstatne zvysil. Prajem vsetko dobre, S.
———
Dobrý den, děkuju moc za gratulaci, miminka jsou radost. Budu držet palečky, aby se u Vás všechno povedlo a abych mohla na oplátku obdivovat Vaše krasavce :-)
———
Dobrý den, mohla bych si prosím, zarezervovat holčičku beranní ze spojení Indira a Salvatore, nejraději v barvě modrobílé nebo černobílé?? Děkuji. 23. srpna jsem připustila Borůvčičku s Medvídkem, tak snad se povedou první zdravá mimíska..Přeji hodně štěstíčka.
———
Dobrý den, odpověď jsem Vám poslala na email.
———
Dobrý den,bylo by možné si takhle dopředu zarezervovat miminko od Amálky a Kulíška,když nejsou ještě ani narozeni?
———
Dobrý den, předběžná rezervace možná je, napište mi více na email nelly-tb@email.cz a domluvíme se.
———
Na známý internetový portál Facebook se dostali i Teddy králíčci.Staňte se členem a podělte se o své zážitky s Teddy králíčkama a Teddy beránkama.
https://www.facebook.com/group.php?gid=95545188882&ref=ts
www.teddypraha.iprostor.cz
———
Dobrý večer, máte krásné stránečky....Již se těším na Vaše mimíska. Preji hodně chovatelských úspěchů.
———
Dobrý den, děkuju moc za pochvalu. I my se už moc těšíme na miminka, snad se všechno podaří a koncem září se budeme radovat. Také Vám přeji, ať se Vám v chovu daří a v září si snad budeme moci navzájem miminka obdivovat :-)