Dobrý den, pokud se jedná o dva samce nebo nevykastrovaný pár, určitě společně být nemohou. Pokud se jedná o kastrovaný páreček, mohou spolu vycházet bez problémů. Dvě samičky společně do klece dávát nedoporučuji, pokud to nejsou matka s dcerou nebo sestry, popř. pokud na sebe nejsou od malička zvyklé.
Budu ráda za vaše názory, připomínky, náměty, otázky, prostě cokoliv ohledně chovu králíčků nebo obsahu mých stránek.
Diskuze
———
chci se zeptet. jestli se králíček teddy musí česat od malička
———
Ano, králíčka teddy je nutné zvykat na česání od malička.
———
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli zakrslý králík se může chovat celoročně v králikárně,jako "velký" králík?
———
Dobrý den, ano, zakrslý králík se může chovat celoročně venku. Je ale potřeba dbát na to, aby mu do králíkárny nesvítilo přímo slunce a nepršelo. Určitě také není dobré králíčka, který je chovaný v bytě, dát do venkovní králíkárny v zimním období. U králíčků chovaných venku je také třeba dbát na to, aby v zimě měli dost podestýlky a pravidelně jim kontrolovat napáječky, zda nejsou zamrzlé.
———
Dobrý den,mám zakrslé králíky a vypadají spíš jako malá plemena.Myslíte,že bych mohla mít mladé bez Pp a s délkou cca 25-35 cm?Děkuji za odpověď a navíc máte mooc hezký králíčky a přeji hodně úspěchů!!!
———
Dobrý den, králíčky neměříme na centimetry, ale rozlišujeme je podle váhy. Zakrslý králík by měl mít max. 2 kg (beránci bývají většinou těžší než králíčci s oušky nahoru). Záleží na tom, jaké geny nesou králíci, které chcete připouštět, podle toho budou mláďata velká.
———
Dobrý den, je mi moc líto, že jste o tak krásného samečka přišli, ale stává se to.....Přeji jen a jen chovatelské úspěchy.
———
Děkuji.
———
Hello,
lots of greetings from Germany!Your rabbits are very beautiful:)
I´m a breeder ,too.
Nadine
https://nadinesteddyzwerge.jimdo.com