Budu ráda za vaše názory, připomínky, náměty, otázky, prostě cokoliv ohledně chovu králíčků nebo obsahu mých stránek.

Diskuze

Datum 01.05.2009

Vložil svetluskas

Titulek Re: Re: www.teddyzmalychkarpat.wbl.sk

Odpovědět

Dobry Peťka, miminka su prekrasne :) strasne, strasne moc drzim palce, aby Nellynke vydrzala vzorna starostlivost o mimi. Dufam, ze aj nasa Ginuska bude poriadna ... ak sa nam podari najst zenicha :( Je to velky problem, lebo samceka si domov nemozem dovolit. Byvame v bytiku XXS a sme tu traja+Ginka+ rybicky :) a samcek by asi u nas dost trpel, lebo Ginuska si beha po byte ako princezna a on by musel byt zatvoreny, alebo by som ho hned po prvom nakryti musela dat kastrovat :( Tak neviem, ja som planovala prve krytie tak v auguste, alebo v septembri, ale uvidime ci sa nam podari najst samceka na krytie. Na Slovensku je ich zalostne malo a aj tych par samcekov co tu je, tak chovatelia nechcu poskytnut na nakryvanie. Ale ja velmi silno dufam, ze sa nam dovtedy podari nejakeho fesaka prehovorit :) Mimi urcite s Ginkou chceme:) Prajem vsetko dobre Nellynke, mimiskom a ostatným teddyom :)

Datum 02.05.2009

Vložil Petra

Titulek Re: www.teddyzmalychkarpat.wbl.sk

Odpovědět

Děkuju moc za pochvalu. S tím samečkem vám rozumím, ale na druhou stranu je pravda, že pro každého chovatele má jeho chov jakousi "exkluzivitu" a půjčováním samečků na krytí se vystavují určitému riziku. Já jsem svého Kulíška půjčila na krytí jen jednou a do budoucna už to neplánuju. Je to i z důvodu nepříbuznosti, aby pak všude neběhala jeho miminka :-) Ale věřím, že se Vám podaří nějakého ženicha najít. A určitě Vám nedoporučuju pořizovat si samečka do stejné místnosti jako samičku, protože jakmile sameček pohlavně dospěje, bude k nevydržení jak s ním, tak se samičkou. Já s tím mám osobní zkušenost a nakonec jsem musela samce přestěhovat jinam. Držím palečky, doufám, že na podzim budu moct obdivovat Ginuščina miminka :-)

Datum 29.04.2009

Vložil Kristi050 www.diamond-teddy.wbl.sk

Titulek Gratulácia..

Odpovědět

Ahojky Gratulujem k úspechu na výstave Kulíškovi. A ešte ste super chovateľlka keď dovolíte aj spestrenie vášmu Kulíškovi na výstave :-)) ,lebo ja na Slovensku hľadám nejakého chovateľa ale tu nik nedovolí kryťie nikdo nepomôže.
Mám teddy baranicu Elfi a neviem nájsť k néj partnera..:-(
Škoda že sťe až tak daľeko.
S pozdravom Kristína a Tedýci.

Datum 29.04.2009

Vložil Petra

Titulek Re: Gratulácia..

Odpovědět

Ahoj, děkujeme za gratulaci. Asi bude nejlepší, když si pořídíte svého samečka a budete mít po starosti. To Kulíškovo připuštění na výstavě bylo samozřejmě domluvené a naplánované, určitě bych Kulíška nepůjčovala na krytí někomu, koho třeba vůbec neznám (neberte to nijak osobně).

Datum 26.04.2009

Vložil Marťa

Titulek (bývalé stránky mahtielky.webnode.cz)

Odpovědět

Ahojky, tak nejdříve chci pogratulovat tobě a Kulíškovi za vynikající výsledek:) A pak bych ti chtěla oznámit, že už mám nové stránečky https://teddys-du-lr.webnode.cz/, teď momentálně nemám žádného králíčka (bohužel taťkovi králíci byli nemocní a mamka to nejspíš přenesla na Hope, bojovala několik dnů, ale neměla asi tolik sil:(), ale příští týden si jedu pro samičku a koukala jsem, že budou nevlastní sestry s tvojí Amálkou:) Nevěděla sem jestli si pořídit nového králíčka, ale jak jsem uviděla, teď už Cappy, bylo rozhodnuto, na její počest sem také vytvořila nové stránky. Zatím tam toho moc není (popravdě nic:)), ale časem až přibyde Cappy tak určitě ano:)
Mějte se krásně a už se těším na miminka od Nellynky:)
Marťa

Datum 26.04.2009

Vložil Petra, TB z Hané

Titulek Re: (bývalé stránky mahtielky.webnode.cz)

Odpovědět

Ahoj, děkuju moc za gratulaci. Je mi moc líto, co se stalo Hope, ale teď už jí je snad dobře. Na nové stránky se určitě brzo podívám.

Datum 01.04.2009

Vložil svetlusks

Titulek www.teddyzmalychkarpat.wbl.sk

Odpovědět

Absces je už úplne vyliečený a bez operácie !!! týmto pozdravujem pani doktorku na veterine .... to bol maly sarkazmus. Dúfam, ze Nellynka je nakrytá a môžem onedlho chodiť obdivovať miminka. Tiež chcem Ginku pripustiť, ale asi až v auguste. Veľmi sa teším na jej mimi :) Strašne veľmi držím palce!!! A pekne sa Vám rozrastá CHS, radosť pozerať na tie samičky! Ešte raz všetko dobré!

Datum 01.04.2009

Vložil Petra

Titulek Re: www.teddyzmalychkarpat.wbl.sk

Odpovědět

Dobrý den, děkuju moc za podporu. Já taky doufám, že se zadařilo a Nellynka bude mít miminka. Jsem z toho trošku nervózní, protože to budou její i "moje" první mimča, ale snad to obě zvládneme. Mějte se pěkně a ať Vám Ginka dělá jen samou radost :-)

Datum 23.03.2009

Vložil lambada

Titulek teddy

Odpovědět

Péťo je tam jeden modry myslime že je to sameček když přežije tak muže byt tvuj?jinak jedí jak vlci

Datum 23.03.2009

Vložil Petra

Titulek Re: teddy

Odpovědět

Ahoj Ludmilo, to je super zpráva. Doufám, že všechno zvládnete a že se miminka podaří vypiplat. No a jestli to bude sameček, tak to bude ještě o to větší paráda, určitě bych ho brala :-)