Archiv článků

Opět přidány aktuální fotky miminek

05.04.2011 17:43
Po týdnu jsme opět přefotili naše mimča. Focení bylo doslova o nervy, naše malé králíčky samozřejmě nějaké focení vůbec nezajímá, teď mají nejvíc na práci prozkoumávat svět kolem sebe :-) Ale pár fotek se povedlo, můžete se kouknout do sekce Prodej - Nabídka. Oba králíčci, kteří jsou volní k...

Miminka mají nové fotky

28.03.2011 08:22
Po týdnu jsme opět fotili naše miminka. Je to čím dál víc náročné, protože mimča samozřejmě nechápou, že nám mají stát modelem, naopak se snaží všechno zvědavě prozkoumat, takže udělat nějaké nerozmazané fotky byl docela nadlidský úkol. Jak se nám to povedlo se můžete přesvědčit v sekci Prodej -...

Miminka uvolněna k rezervaci

23.03.2011 13:23
K rezervaci jsou uvolněna dvě miminka - japonský sameček D2 a samička D3, která mě svou barvou neustále mate, momentálně to vypadá na žlutou s modrou, samička má bílý znak na nosíku a trošku bílé se objevilo i na tlapičkách. Mimča se mají čile k světu, už jsme jim museli oddělat porodní domeček,...

Nové fotky miminek!

19.03.2011 13:35
Miminka jsou zase o týden starší. Už otevřela očka a podnikají první výlety z porodního domečku. Je legrace je pozorovat, pohyby jsou ještě značně nekoordinované :-) Miminka se ale vůbec nebojí, už si zvykají i na nás, člověčí rodiče :-) Nové fotky miminek najdete v sekci Prodej - Nabídka.

První jednotlivé fotky miminek

12.03.2011 11:05
V sekci Prodej - Nabídka najdete první jednotlivé fotky miminek. Mimča krásně rostou, mají krásně napapaná bříška. Barevně mě pořád napínají, černoušek a japoneček už je jasný, ale ze žluťáska se nám možná klube durýňáček :-)

Miminka se nám vybarvují :-)

10.03.2011 09:11
Miminka nám krásně rostou, Nellynka je úžasná, starostlivá mamča. Prďolky se nám už pěkně vybarvily, barvičky si spravedlivě rozdělily po rodičích, máme černouška, japonečka a žluťáska :-) O víkendu už najdete jednotlivé fotky miminek v sekci Prodej.

Nellynka má miminka

07.03.2011 07:55
Nellynce se v pátek 4.3. brzo nad ránem narodila 3 nádherná miminka. Máme radost, z miminek jsme se už dlouho netěšili. První společnou fotku miminek najdete v sekci Plánované vrhy. Miminka mají zajímavé barvy, jedno je celé černé, narozené bez klínu. Další dvě jsou narozená s klínem a tam si na...

Za měsíc snad budou miminka

01.02.2011 09:55
Včera jsme připustili Nellynku s Kulíškem. Nellynka nás nezklamala, jak jsme přepdokládali, Kulíškovi se vůbec nebránila :-) Tak teď budeme doufat, že se vše zadařilo a za měsíc se snad po dlouhé době budeme zase radovat z miminek.

Aktualizovaná sekce Plánované vrhy

24.01.2011 00:24
Vzhledem k našemu časovému zaneprázdnění a dalším událostem jsem musela všechny plány změnit. Loni jsme se z miminek radovali jen jednou, snad se nám letos bude dařit lépe. Uvidíme, jak si holky teď v zimě dají říct, zkusíme připustit Nellynku a Amálku a třeba se nějaká miminka zadaří.

Všechna miminka už jsou v nových domovech

18.05.2010 14:54
Všechna naše mimča z vrhu C už dělají radost svým novým majitelům. Věřím, že se budou mít v nových domovech dobře. Momentálně tedy nemáme žádné králíčky k prodeji, ale snad už příští týden konečně proběhne dlouho plánované nakrývání samiček Amálky a Kaisy.